Vikhem

Intresserad av att hyra en av lägenheterna av Svartesjö Fastighets AB? Klicka er vidare till boplats syds hemsida för mer information. 

https://www.boplatssyd.se/nyheter/nybyggt-i-staffanstorp

Publicerad 26 september, 2019

Vi är halvvägs!

2 av 4 hus står nu klara och hyresgästerna till hus 2 flyttar in i helgen. Arbetet fortsätter med att resa väggar till de sista 2 husen på andra sidan gatan.

Publicerad 9 april, 2019

Ställningen är nere och nu ser man tydligt vart de stora glaspartiet ska sitta. Det ska bli spännande att se slut resultatet!

Publicerad 15 februari, 2019

De två första husen är på plats och taken på båda husen är även lagda. Fönsterna är monterade och när det gäller det invändiga arbetet är de i full gång med att värma upp husen, enkla väggar och dra el och vs installationer.

Publicerad 17 oktober, 2018

Väggarna till våning 1 i hus 1 och 2 är nu uppe och i nästa vecka börjar de montera väggarna på våning 2 i hus 1. De håller även på att gjuta bjälklag på hus 2 för att kunna fortsätta med väggarna till andra våningen. 

Publicerad 1 oktober, 2018

Nu har vi börjat montera första huset på etapp 1 och nästa vecka påbörjar vi andra huset av etapp 1. Bilder kommer att uppdateras under veckan så håll utkik! 

Publicerad 28 augusti, 2018

Vi kan nu äntligen meddela att markarbetet till de första huset är påbörjat och vi ser nu framemot en höst där vi ska börja resa väggar. Kika in här för att följa hela arbetsprocessen.

Publicerad 14 mars, 2018

I Staffanstorp har vi fått äran att bygga 59 stycken hyreslägenheter fördelat på 4 hus. Husen är i 3 våningar och det är 1, 2 och 3 ROK som ska byggas. Det är väldigt snygga hus och planeringen hos oss på Husconcept är igång. 

Vi kommer uppdatera löpande när projektet börjar ta fart!