Riseberga

Publicerad 16 augusti, 2018

Inredningen i husen börjar levereras ut och komma på plats. Som ni kan se är köken i vissa lägenheter monterade och det kommer bli riktigt snyggt, bra jobbat!!

Publicerad 21 juni, 2018

Alla fasader är nu målade och se så fina de blev!! Den invändiga målning börjar nästa vecka i hus 1 och de håller just nu på att flytspackla golven.

Publicerad 27 april, 2018

Väggarna på alla husen är nu uppe och de har även börjat måla fasaderna . De håller på med taket på hus tre och nästa vecka levereras takpannorna. I hus ett börjar innerväggarna komma på plats.

Publicerad 27 mars, 2018

Nu är plan 1 på hus tre monterat och innan veckan är slut är alla huskroppar färdig monterade och vi kan fortsätta med taket.

Publicerad 21 mars, 2018

Hus 2 i Riseberga är nu uppe och nu återstår enbart hus 3 innan alla huskropparna är uppe.

Publicerad 6 mars, 2018

Projektet har nu äntligen kommit igång ordentligt! Varje köpare har möjlighet att göra tillval på sina lägenheter och alla kunder har nu varit hos oss på kontoret och fått tips och hjälp att bestämma vilka olika materialval de vill ha. Denna veckan börjar stommen komma upp och nästa vecka kommer de fortsätta med taket för att få husen täta.

Publicerad 19 juni, 2017

Vi kan nu presentera ett nytt projekt som kommer byggas i Riseberga, kvarteret Häggbacken 24. Det blir 9 stycken lägenheter totalt som är uppdelade på tre huskroppar. Det är radhus där varje boende har en egen liten trädgårdstäppa där man kan njuta av soliga dagar. Lägenheterna kommer byggas med betongstomme och markarbetet planeras att starta i september i år. På kontoret jobbar vi med förberedelser och planering så vi är redo när bygget drar igång efter semestern - så spännande!