Räng Sand

I april 2017 började vi bygga en tvåplansvilla i Räng Sand, Vellinge. Villan är på 196 kvadratmeter och det tog 7 månader att bygga. Nedan kan ni läsa mer om projektet. 

Publicerad 18 oktober, 2017

Mycket har hänt i Räng Sand och i slutet av oktober är det dags för slutbesiktning. All inredning är på plats och det bara bara småfix kvar. 

Publicerad 20 juni, 2017

Det utvändiga arbetet på villan är nu klart - vi är mer än nöjda med resultatet!! När det gäller det invändiga arbetet är de igång med innertaket, innerväggarna och den invändiga trappan är på plats inom kort. Inredningen till villan börjar levereras efter semestern, vecka 36. Projektet håller tidsplanen och vi är spända på att få visa er det färdigställda resultatet!

Publicerad 27 April, 2017

Väggarna på plan ett har nu kommit upp på villan i Räng Sand. Det kommer bli ett riktigt snyggt hus när det är färdigt!!

Publicerad 19 April, 2017

Nu har bygget i Räng Sand äntligen startat!! På måndag kommer plattan att gjutas och därefter fortsätter vi med byggnationen av tvåvåningsvillan - så kika in här för att hålla er uppdaterade!

Publicerad 26 Januari, 2017

I mitten av februari börjar vi vårt andra bygge gentemot privatperson. Det blir en tvåvåningsvilla på 196 kvm som byggs med våra prefabricerade stenväggar, vilket gör att vi är säkra på att villan får en bra stomme att bygga vidare på. Tanken är att villan ska stå klar i augusti så håll utkik efter nya uppdateringar, förberedelserna är i fullgång - det kommer bli riktigt spännande!!