Örkelljunga

Publicerad 14 september, 2018

Nu är alla 12 lägenheterna besiktigade och klara och alla hyresgäster har flyttat in. 

Publicerad 9 juli, 2018

Nu är de första 6 lägenheterna färdiga och hyresgästerna flyttade in förra veckan. Även Tjädern börjar närma sig slutet och där flyttar de sista hyresgästerna in den första september. 

Publicerad 26 april, 2018

I Örkelljunga börjar det dra ihop sig! 

Orren har inflytt den 1 juli och Tjädern den 1 september. I Orren är trapporna på plats och kakel & klinker samt golv är snart färdigt. Inredningen har börjat levereras och snart är det bara finlir kvar!

Publicerad 22 januari, 2018

I Örkelljunga väntar vi på ytterdörrarna, sen är det tätt i husen. Det plastas och glesas för fulla muggar och snart ska fasadpanelen på plats. 

Publicerad 6 december, 2017

Nu har projektet kommit igång ordentligt och de har börjat montera på det första området, Orren. Husen har fått väggar och tak och de ska nu börja lägga takpannor. De har även börjat montera fönster i vissa lägenheter. Nästa vecka kommer de fortsätta med att färdigställa tak och montering av fönster. 

Publicerad 19 juni, 2017

I Örkelljunga kommer vi totalt bygga 12 stycken lägenheter som är uppdelade på två områden, Tjädern och Orren, med sex stycken lägenheter i varje huskropp. Lägenheterna är mellan 2-3 ROK med tre lägenheter på bottenplan och tre stycken på plan två. Markarbetet kommer påbörjas i augusti efter semestern och lägenheterna kommer byggas i en trästomme. 

Glöm inte att gå in här och få information och uppdatering hur projektet fortlöper!