Örkelljunga

Här kan ni läsa om projektet i Örkelljunga där vi tillsammans med Gösta Bengtsson byggde 16 marklägenheter. Bygget startade i maj 2014 och stod klart för inflytt sommaren 2015. De 16 lägenheterna bygges i betongstomme och allt flöt på smidigt vilket gjorde att bygget kunde färdigställas tidigare än planerat. 

Publicerad 16 juni, 2015

Det sista arbetet är igång och efter semestern flyttar de första hyresgästerna in. Gösta Bengtssons Bygg som själva ska förvalta husen ligger före tidplanen med byggnationen och alla 16 lägenheter är tecknade.   

Publicerad 7 mars, 2015

Bygget går framåt och nu har fönster kommit på plats och husen är täta. Arbetet pågår för fullt invändigt för att de nya hyresgästerna ska kunna flytta in så snabbt som möjligt. Projektledare och byggherre Gerth Bengtsson säger "Bygget går över förväntan. Den milda vintern har gjort att vi kommit längre än vi planerat och bygget med väggar och tak har gått över förväntan". Till sommaren ska 16 hyresgäster flytta in.

Publicerad 2 oktober, 2014

Byggnationen av de 16 marklägenheterna i Örkelljunga har börjat. Alla bottenplattor är nu gjutna och arbetet med att montera ytterväggarna är i full gång samtidigt som takstolar och taktäckning pågår.