Hammarslund

Husconcept har byggt 65 marklägenheter i Hammarslund, Kristianstad, där HSB varit kund. Lägenheterna var tvåor, treor och fyror och byggnationen satte igång våren 2015 och alla 65 lägenheterna stod klara våren 2017. 

Publicerad 15 december, 2016

Nu har även hyresgästerna på etapp två börjat flytta in i sina lägenheter och i vår är det planerat att alla 65 lägenheterna ska vara klara och redo för sina hyresgäster. Projektet flyter på riktigt bra och det är inga större problem som har uppstått. 

Publicerat 1 juni, 2016

I den sista etappen förbereder de sig för att påbörja arbetet med grunderna. Hyresgäster har flyttat in i den första etappen av projektet. Den andra etappen har en bit kvar, men är på god väg. 

Publicerad 27 april, 2016

Bygget rullar på enligt tidplan och etapp två och tre är i full gång. Etapp ett börjar bli färdigt bortsett från det sista finliret som kvarstår och hyresgästerna kan snart flytta in. Gällande etapp två har husen kommit upp och så även taken.

Publicerad 9 februari, 2016

Bygget flyter på bra i Kristianstad och börjar så smått se förändring på insidan av lägenheterna. Fönsterbänkar, köken, lister och innerdörrar är påväg upp samt kulör på väggarna. Nu börjar vi göra oss redo för att inleda starten på etapp två, då vi ska resa 18 lägenheter till. Vecka nio kör vi igång!

Publicerad 2 november, 2015

Efter lång och noggrann planering var det äntligen dags att sätta spaden i jorden och påbörja byggnationen av 65 lägenheter i Hammarslund, Kristianstad. HSB har valt Husconcept som totalentreprenör till deras nya hyreslägenheter. Lägenheterna kommer att färdigställas i tre etapper och de första hyresgästerna flyttar in under 2016.

Publicerad 3 januari, 2015

Husconcept har tagit hem ett stort uppdrag i Kristianstad. HSB har valt ut Husconcept i en anbudstävling, vilket innebär att vi ska bygga 65 stycken marklägenheter. Husen kommer byggas i Hammarslund och består av tvåor, treor och fyror. Anledningen till att HSB valde Husconcept var kombinationen av en energieffektiv huskonstruktion i sten till ett konkurrenskraftigt pris. Byggnation är planerad att sätta igång under våren 2015.