Hammar A

Publicerad 14 februari, 2019

I Hammar A börjar det närma sig inflyttning för de första hyresgästerna. Besiktningen av etapp 1 är genomförd och det är utlämning av nycklar i slutet på februari och sedan etappvis inflyttning.

Till etapp 2 är alla betongväggar uppe, fönster samt ytterdörrar sitter i och innerväggarna monteras.

I etapp 3 är nästan alla betongväggar resta och fönster samt dörrar är på gång ut de kommande veckorna. 

Publicerad 10 oktober, 2018

Vissa delar av huset ska vara beklätt med skiffer och det håller vi på att montera nu, det blir en mycket snygg byggnad. Som ni även kan se på bilden är plattorna till balkongerna å plats.

Publicerad 3 oktober, 2018

Sista delen på Hammar A är nu påbörjad.

Publicerad 9 juli, 2018

Vi kan nu meddela att etapp 1 nu är uppe, och vi är väldigt nöjda med resultatet! Nu fortsätter vi på samma spår.

Publicerad 3 maj, 2018

Plan ett på första etappen är nu rest och allt rullar på i bra takt.

Publicerad 24 april, 2018

Stommen till Hammar A har de börjat montera och det går väldigt bra. Det kommer komma uppdateringar efter hand som husen kommer på plats.

Publicerad 19 april, 2018

Nu har projektet i Kristianstad startat och gjutning av plattan ska börja inom kort. Stommen börjar levereras vecka 18 och vecka 19 fortsätter vi med fönsterna. 

Publicerad 16 oktober, 2017

Nu har vi fått ett nytt spännande projekt som vi har fått äran att projektleda.

I Kristianstad kommer vi år 2018 börja bygga 99 stycken lägenheter åt K-fastigheter tillsammans med Byggnads AB Gösta Bengtsson. Byggnaden är på 5 våningar och det är både 2, 3 & 4 ROK med effektiva planlösningar som kommer byggas. Projektet ligger centralt i Kristianstad, nära C4-shopping. Byggstarten är beräknad till kvartal 1 2018.

Vi kommer uppdatera kontinuerligt under hela byggprocessen så glöm inte att kika in här för att få information hur bygget fortlöper.