Bunkeflostrand

Vill ni ha ytterligare information om projektet kan ni besöka https://www.oresundsbyn.se

Publicerad 20 juni, 2019

Nu är det dags för inflyttning i de första husen samtidigt som resningen är i full gång och klart innan semestern med de sista husen.

Publicerad 14 februari, 2019

Det målas, läggs kakel o klinker, sätts innerväggar, dras el och vs. Med andra ord händer det mycket ute på bygget just nu. Samtidigt bokas det in tillvalsmöte och tillvalshanteringen för etapp 2 inne på kontoret. Snart börjar det läggas golv i dem första husen.

Publicerad 19 oktober, 2018

Nu är det fler och fler hus på etapp 1 där väggarna är uppe. 9 hus är nu monterade och det fortsätter i nästa vecka. Vi har även flera inbokade tillvalsmöte vilket är så spännande!

Publicerad 25 september, 2018

Fler och fler hus börjar komma upp i Bunkeflostrand.

Publicerad 19 september, 2018

De första väggarna har nu levererats till Bunkeflostrand och vi kommer uppdatera stomresningen löpande. 

Publicerad 17 september, 2018

Äntligen kan vi meddela att projektet kommer igång på riktigt! På onsdag börjar vi montera väggarna till det första huset och vi har tagit emot och hjälp många köpare med deras tillval på vårt kontor, otroligt spännande och roligt projekt!

Publicerad, 31 januari, 2018

Nu har vi kommit så pass långt i projektet att allt tillvalsunderlag är spikat och säljstarten är igång. Det är redan några hus som blivit sålda och snart påbörjar vi tillvalshanteringen hos oss på Husconcept.

Publicerad 1 juni, 2017

Till hösten kommer vi börja byggnation av 61 stycken radhus, parhus och friliggande villor i Bunkeflostrand, Malmö. Vi kommer även ha hand om tillvalshanteringen till de olika villorna - mycket spännande!!

Mer information om projektet kommer inom kort!