Brösarp

Brösarp ligger i Tomelilla kommun på Österlen, i ett karakteristiskt och kuperat landskap. Projeket består av fem lägenheter uppdelade i två huskroppar och kunden är en kooperativ hyresrättförening. Projektet drog igång i Januari i år och står nu färdigt 10 månader senare.

Publicerad 30 oktober, 2017

Vi är nu klara med byggnationen av de fem kooperativa hyresrätterna i Brösarp. Projektet har rullat på bra utan större problem och vi är väldigt nöjda med resultatet. Nu önskar vi hyresgästerna lycka till med det nya boendet och hoppas på fler projekt nere i Brösarp.

Publicerad 18 oktober, 2017

Projektet i Brösarp börjar gå mot sitt slut och förbesiktning är nu genomförd. Det blev endast några få anmärkningar och de kommer åtgärdas under denna och nästkommande vecka. Slutbesiktning är i slutet av månaden och det ska bli kul att få visa upp det slutgiltiga resultatet.

Publicerad 29 juli, 2017

Bygget i Brösarp är igång även under semestern. Köken i de två mindre lägenheterna har kommit på plats och även förråden börjar bli klara. Efter semestern levereras köken och övrig inredningen till de tre större lägenheterna.

Publicerad 9 maj, 2017

Nu kan vi meddela att taket på de 5 lägenheterna i Brösarp är uppe - och så snyggt det blev! Ställningen monteras ner denna veckan för att kunna sätta i föntser och dörrar i lägenheterna.

Publicerat 30 mars, 2017

Trots regn och rusk är väggarna i Brösarp uppe och idag börjar de att montera takstolarna på husen för att kunna fortsätta med taket. Allt levererades i tid och det är inget som har påverkat tidsplanen. Nu hoppas vi att våren kommer till Skåne så att byggarna får ett skönt väder att jobba i!

Publicerat 16 februari, 2017

Idag har det varit byggmöte i Brösarp där alla entreprenörer tillsammans gått igenom bygget och satt de sista detaljerna. Nu väntar vi alla med spänning på att det ska kicka igång! 

Publicerat 30 januari, 2017

Nu är markarbetet i Brösarp igång och betongväggarna levereras och reses i slutet av mars enligt tidsplanen. Förberedelserna och planeringen gällande materialleveranserna är snart klara vilket underlättar när bygget drar igång ordentligt.

Publicerat 3 oktober, 2017

Vi kan nu presentera ett nytt projekt som kommer äga rum i Brösarp där beställaren är Brunnsviksvägens kooperativa hyresrättsförening. Området kommer att rymma sju marklägenheter uppdelat på tvåor och treor, en byggnad med tre lägenheter och en med två lägenheter kommer att byggas i första etappen. Samtliga är arkitektritade och väldisponerade med bekväma och lättskötta uteplatser. Arbetet är planerat att starta i januari 2017 och det ska vara inflyttningsklart i oktober samma år.