Åkarp

Här kan ni följa arbetsgången på vårt projekt i Åkarp där vi byggde 29 stycken bostadsrätter, med hantering av tillval, som färdigsälldes i slutet av juni, 2017.

Publicerad 20 April, 2017

I Åkarp rullar bygget på bra! De flesta köken är uppe och badrummen är i princip klara. Skjutgarderober, fönster, golv och dörrar sitter där de ska och nu jobbar de förfullt med att få trädgårdar och allmänna ytor fina innan inflytt. 

Publicerad 15 Januari, 2017

I Åkarp, Burlövs kommun har vi påbörjat en byggnation i samarbete med Obos Bostad och Gösta Bengtsson Byggnads AB. Det byggs 29 marklägenheter i form av bostadsrätter med storlekar på 3ROK och 4ROK.

Markarbetet med grunderna påbörjades i mitten av juni 2016 och stomresningen påbörjades i slutet av augusti. I dagsläget har man rest alla elva husen och även påbörjat montagearbetet. Taket är monterat på samtliga fyror och även på en del av treorna.

På insidan börjar fyrorna ta form med resta innerväggar, elmontage, rör och dylikt. Inredning, såsom kök och bad samt skjutgarderober och golv är även på gång.
Enligt tidplanen är det planerat med besiktning i juni, då inflyttning är beräknat till den 1 juli.