Åhus

I Åhus har vi byggt 90 stycken hyresrätter som stod klart sommaren 2018. Nedan kan ni läsa om byggprocessen och se på bilderna hur området har växt fram. 


Publicerad 21 juni, 2018

Slutbesiktningen på de sista husen i Åhus är nu klarar och i början på juli flyttar de sista hyresgästerna in. 

Publicerad 23 maj, 2018

De sista husen börjar bli färdiga och det är nu 4 veckor kvar till besiktning. Det sista snickeriet är påbörjat och även marken, parkeringar och grönområden håller på att färdigställas för att vara klar när de sista hyresgästerna flyttar in.

Publicerad 9 mars, 2018

Nu har hyresgästerna i hus 3 och 4 flyttat in och vi önskar de all lycka till med sina nya lägenheter och hoppas de ska trivas. 

Det är nu full fart i hus 5 och 6!  Inredningen börjar komma upp i hus 5 och i hus 6 är målningen påbörjad och innerväggar på plan 1 beräknas vara klara under nästa vecka.

I början på april är det fokus på markarbetet, då gångvägar och parkeringsplatser ska bli färdiga så att området blir komplett.

I mitten på juli flyttar dem sista 30 hyresgästerna in i sina lägenheter.

Publicerad 11 januari, 2018

I Åhus blir det snart fler hyresgäster på tomten. I hus 3 och hus 4 är det snart dags för inflyttning och då är det bara 2 hus kvar innan hela projektet är färdigställt. I hus 5 levereras snart inredningen och i hus 6 byggs det innerväggar och innertak. 

Publicerad 6 december, 2017

Alla 6 husen är nu uppe i Åhusparken!

Hus 3 och 4 har börjat ta form med inredning och trapphus och beräknad inflytt i dessa husen är 1 mars.

I hus 5 och 6 håller man på med innertak och drar all ventilation och el i tak och till väggar.

Så kul att alla husen nu är uppe och att det snart är möjligt att se hur hela projektet kommer se ut när det är klart!

Publicerad 7 november, 2017

Nu är fem av sex hus resta och betongväggar till två plan på hus 6 är uppe. I hus 5 har de monterat fönster och i hus 3 och 4 monteras det inredning och snickeriet är i full gång.  

Det är otroligt roligt att välkomna 30 stycken hyresgäster till sina nya bostäder i hus 1 och 2.

Det blir tydligare och tydligare hur området kommer se ut när allt är klart och vi är väldigt nöjda med resultatet!

Publicerad 11 oktober, 2017

Nu börjar Åhusparken ta form på riktigt!! Hus ett och två är helt klara och hyresgästerna har börjat flytta in. I hus tre och fyra är de i full gång med målning, kakel & klinker och sätter upp inredningen. 

Det är bara några få veckor kvar tills de reser hus fem och sex vilket betyder att alla husen då är resta i Åhusparken.

Roligt och spännande att se hur området tar form!

Publicerat 21 september, 2017

Förbesiktning är avklarad i hus 1 och 2 och det jobbas med att färdigställa lägenheter och trapphus. Det är en vecka kvar till inflyttning i hus 1 och hus 2.

I hus 3 är monteringen av inredningen påbörjad och i hus 4 är de snart färdiga med innerväggar och innertak.

Publicerat 24 juli, 2017

Nu är det sista rycket i hus ett och två i Åhusparken då det börjar närma sig besiktning och inflytt. Klinker har börjat läggas i trapphusen och postboxarna har kommit upp. Även parkeringsplatserna börjar bli färdiga.

I hus tre har de börjat lägga golv och inredningen levereras i veckan.

I hus fyra spikas innertak och innerväggar.

Hus fem planeras resas vecka 40 och hus sex vecka 44.

Publicerat 5 juli, 2017

I hus 1 är inredningen klar och hissen håller på att monteras. Klinker ska snart läggas i trapphuset.

I hus 2 monterar byggarna inredning, även där är hissen under montering och balkonginglasningarna är monterade.

I hus 3 och hus 4 arbetar de med stomkomplettering. Inredningen kommer igång efter semestrar och sommaren!

Det blir ett väldigt fint område i Åhusparken!

Publicerat 26 juni, 2017

I Åhusparken växer området fram mer och mer och fyra hus är nu resta. Hus 1 är i stort sett klart, inredningen till lägenheterna är färdigt och nu är det bara arbetet i trappupphuset kvar. I hus 2 håller de på att montera inredningen på alla tre plan. I hus 3 och 4 är det montering av fönster, innertak och innerväggar som är igång.

Hus 1 har även fått inglasningarna till balkongerna på plats - riktigt snyggt!

Publicerat 5 april, 2017

Arbetet i hus 1 går väldigt bra och de har kommit långt på alla 3 planen. På första planet håller de på att resa innerväggar och innertak. På mellersta planet har de börjat med målning av väggar och tak och allt rullar på enligt tidsplanen. När det kommer till plan 3 lägger de just nu parkett, klinkerlinjer i köken är markerade och i badrummen börjar de sätta upp kakel och klinker. I slutet av denna veckan kommer även garderober ut till hus 1.

När det gäller hus 2 påbörjar vi montering av innertak, innervägg och målning under april månad. I april kommer det även tillkomma ännu ett hus i Åhusparken då vi ska börja resa hus 3 under vecka 16.

Betongtrapporna med terazzosteg som är mellan de olika våningarna i husen kommer att levereras och monteras i hus 1 - 3, även de under april månad. Det ska bli spännande att se resultat!! 

Publicerat 13 Mars, 2017

I förra veckan var det byggmöte i Åhus och allt går enligt planerna. När det gäller hus 1 är ställningen nere och det går nu tydligt att se hur huset kommer se ut när allt är färdigt. Innertak och innerväggar är även på plats på plan 3 och målningen kommer påbörjas inom kort.

Hus 2 är färdigmonterat och nästa steg är att få tak och fönster på plats. Grunderna till hus 3 och 4 tar form och det är planerat att resa väggarna vecka 16 och 20. Förråden har även fått röda och fina aluminium dörrar, mycket snyggt!

Publicerat 15 Februari, 2017

Igår var det byggmöte i Åhus och bygget rullar på smidigt. Fönster och tak är monterade på första huset, värmen är på och innertaken håller på att gipsas på plan 3. Det är inte bara första huset som är pågång utan det andra huset börjar också ta form. Plan 3 ska börja byggas nästa vecka och takstolarna levereras i slutet av veckan. Fastighetsförråd och de första lägenhetsförråden är uppe och det ser riktigt bra ut.

Publicerat 27 Januari, 2017

Bygget i Åhusparken fortsätter i rask takt. Hus 1 är rest, taket är på och fönster är på plats. Det ska även sättas innertak och innerväggar och betongväggar till hus 2 börjar rulla in vecka 5.

Publicerat 6 december, 2016

I förra veckan påbörjades stomresning av betongelement i Åhus. Redan första veckan gick det i snabb takt och nu är nästintill hela första huset rest. Endast ett plan till återstår. Även resning av fastighetsförråd, sidobyggnader och grunder till hus två och tre har påbörjats.

Publicerat 19 september, 2016

I Åhusparken har nu markarbetet till 90 hyresrätter för HSB Skåne påbörjats. Bygget är i rullning och markarbetet är i full gång! Det första huset är planerat att resas vecka 45 och vi förbereder oss för fullt. Vi ska resa 6 trevåningshus i tre delar, två hus i varje etapp.

Publicerat 28 mars, 2016

Under 2016 ska vi dra igång ett projekt i Åhus. Vi ska bygga sex trevåningshus med 15 lägenheter i varje hus. Riktigt spännande! Tanken är att lägenheterna ska stå färdiga i augusti 2018. Följ oss här för att se hur arbetet går framåt.